CURSURI FORMATORI SI DESIGNERI DTP

cursuri

Cursurile sunt organizate in cadrul Centrului de Formare Profesionala COMPEDIT din Strada Petru Maior nr. 32, sector 1, Bucuresti, activitatea reprezentand o continuare a proiectului COMPEDIT, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „INVESTESTE IN OAMENI”, incheiat in 2012.

*Curs  de DTP DESIGNER

Echipa cursului DTP Designer(grafician pe calculator) s-a mutat intr-un loc nou si cu dotari adaptate la noile variante de soft in domeniul graficii pe computer. Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul trainingului in grafica computerizata, dorim sa va oferim cel mai bune conditii de training de pe piata.

Cursul DTP Designer ve propune doua variante de desfasurare: una de seara, de la ora 18 la ora 21, care se intinde pe parcursul a 2 luni si jumatate, sau de zi, 6-7 ore de luni pana vineri de la ora 10, timp de 3 saptamani.

Pentru cursul DTP Designer de seara inscrierile incep de luni 14 ianuarie, ultima zi fiind 1 februarie. Pentru varianta de zi, ultima zi pentru inscrieri este 15 februarie.

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul atasat.

Cursul de seara va incepe in a doua saptamana a lunii februarie (4-8 februarie) si se va incheia in luna aprilie.

Grupa de cursanti este de maxim 12 persoane.

Cursul are o durata de 100 de ore si se va desfasura la sediul COMPEDIT. Taxa cursului este de 1200 lei si poate fi achitata si in  maxim 3 rate. Pentru a fi considerati inscrisi la curs trebuie sa achitati fie taxa integral, fie prima rata in valoare de 400 lei cu cel mult 5 zile inainte de inceperea cursului.

Pentru mai multe detalii, contactati trainerul Mihaela Murgoci, fie pe email – mihaela.murgoci@gmail.com, fie telefonic la 0723.833.591.

*Curs de FORMATOR 

Cursul este autorizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Examenul se da cu reprezentanti ai CNFPA si se acorda diploma de absolvire care da dreptul absolventului sa devina formator adica sa poata preda cursuri in deplina legalitate, in orice domeniu in care detine o expertiza.

Persoanele interesate sa desfasoare o activitate de formare/perfectionare/dezvoltare personala pot folosi aceasta oportunitate.

Persoanele neinteresate de aspectul „autorizarii” pot beneficia de dezvoltarea personala prin absolvirea unui curs interactiv cu o componenta foarte consistenta de comunicare.Trainerul Ligia Necula, inventiva, inovatoare, se declara „atipica, adica non-formala, precum cursul” fiind recomandata de bogata experienta acumulata in acest domeniu(CV si fotografii anexate).

Grupa de cursanti este de maxim 15 persoane.

Cursul, avand o durata de 40 de ore, se poate desfasura pe parcursul a doua week-end-uri,  la sediul COMPEDIT.  Va propunem datele de: 1,2 si 15-17 februarie 2013. Costul de piata al unui astfel de curs este de 800 lei. Noi vi-l oferim la doar 220 lei. Taxa cursului  poate fi achitata si in 2 rate.

Pentru mai multe detalii, contactati Tamara Sandu, fie pe email – adepc@adepc.ro, fie telefonic la 021 2220213.

 

Advertisement

Go to Smartblog Theme Options -> Ad Management to enter your ad code (300x250)

No comments yet.

Leave a Comment