Concursul national de creatie literara (proza scurta)” Nicolae Velea”

CONCURSUL NAȚIONAL DE CREAȚIE LITERARĂ (PROZĂ SCURTĂ) „NICOLAE VELEA”

 

Revista „Arena literară” și ADEPC organizează începând din anul 201? concursul național de creație literară (proză scurtă) „Nicolae Velea”.

Concursul se desfășoară anual, în perioada 15 august- 15 octombrie.

Concursul se adresează scriitorilor de limbă română, membri sau nemembri ai Uniunii Scriitorilor din România sau ai altor uniuni, asociații, societăți, ligi ș.a. de creație, sau debutanților, indiferent de vârstă și de țara de rezidență.

Jurizarea se face între 15 octombrie – 1 noiembrie de către un juriu format din scriitori de prestigiu, condus de criticul Aureliu Goci, redactorul șef al revistei „Arena literară”.                                                             Rezultatele vor fi anunțate în „Arena literară”, în alte publicații de profil și pe site-ul Editurii Betta:http://editurabetta.webs.com.  Pemiile (Premiul I, II, III și trei mențiuni) constau în bani, diplome, câte un exemplar din ANTOLOGIA (cuprinzând textele premiate, precum și alte texte selectate dintre cele participante la concurs), cărţi cu autograf din partea membrilor juriului precum și publicarea textelor premiate în revista „Arena literară”.
Untitled

Rezultatele editiei I / 2017 /aici1
Rezultatele editiei a-II-a / 2018 /aici2
Rezultatele editiei a-III-a / 2019 /aici3