ADEPC ureaza tuturor membrilor sai ” SARBATORI FERICITE !”

Dragi prieteni,

 

Va transmitem, in cuvinte simple, toate urarile noastre de bine pentru Sarbatoarea Craciunului si pentru anul nou!

Va rugam ca, intre imbelsugate mese, vesele intalniri, imbratisari si clinchete de zurgalai(…si de pahare ciocnite!) in momete de reflectie pe care vi le veti acorda sa dati raspuns urmatoarelor „provocari” pe care vi le adresam noi, initiatorii Clubului „Axa vietii” cu sediul in Str. Petru maior nr. 32, sector 1, Bucuresti:

 

Curs de FORMATOR, organizat la „Axa vietii”. Acest curs este autorizat de CNFPA. Examenul se da cu reprezentanti ai CNFPA si se acorda diploma de absolvire de la Ministerul Muncii. Pe langa componenta foarte consistenta de comunicare pe care o contine cursul trebuie mentionat ca atestatul obtinut da dreptul absolventului sa devina formator adica sa poata preda cursuri in deplina legalitate, in orice domeniu in care detine o expertiza. Cu alte cuvinte acele persoane care se gandesc sa desfasoare o activitate de formare/perfectionare/dezvoltare personala pot folosi aceasta oportunitate. Pentru celelalte, neinteresate de aspectul „autorizarii” ramane dezvoltarea personala prin absolvirea unui curs predat de Ligia Necula, al carei CV se afla anexat. Cursul se poate desfasura pe parcursul a doua week-end-uri(in primul se va preda teoria, in al doilea fiecare cursant va pregari lucrarea de „absolvire” pe care o va prezenta in fata celorlalti si va beneficia de feed-back din partea lor si a trainerului). Am participat la un astfel de curs si il recomand! Costul de piata al unui astfel de curs este de 600-800lei. Noi ne-am gandit la doar 220 lei. Va propunem datele de: 25(26) si 26(27) ianuarie si 1(2) si 2(3) februarie.

 

Atelier de pictura pe sticla la „Axa vietii”  – sustinut de Radu Dinca. Amanunte despre artist pe www.icoanetraditionale.ro.

 

Atelier de ceramica la „Axa vietii”– sustinut de Olimpia Dimitriu. Amanunte despre artist pe www.ceramicatraditionala.ro.

 

Atelier de pictura in ulei, fresca, mozaic s.a. la „Axa vietii” – sustinut de Valeriu Stoica. Amanunte despre artist pe

www.valeriustoica.ro

 

Atelierele se vor desfasura in zilele de marti intre orele 17 si 20 in perioada 22.01-3.03.2012. Costurile depind de numarul de participanti si de materialele folosite. Noi estimam o taxa de participare generala(orientativa) de 15 lei/sedinta.

Speram ca sa folosim atelierele, pe care le vedem ca pe o reinviere a sezatorilor traditionale, pentru a ne cunoaste mai bine, pentru a practica activitati creative si recreative care sa alunge stresul din viata noastra. Cu acest prilej putem sa realizam martisoare si mici cadouri pe care sa le oferim celor dragi oricand, dar mai ales la inceputul lunii martie 2013.

 

Cursuri  de QI KONG si autoaparare- la „Axa vietii” – sustinute de Gelu Ioghen. Zilnic, 2 ore, pe parcursul zilelor de marti si joi in urmatoarele perioade orare: 10-12; 15-17; 18-20, la alegere. Pretul unui abonament lunar, care include 8 sedinte a 2 ore este de 150 lei. Pretul unui abonament pe 3 luni este de 400 lei. Amanunte despre instructorul de arte martiale pe www.vivasportclub.ro/instructori.

 

-Cursuri de gimnastica aerobica, Pilates  s.a. la „Axa vietii”- sustinute de Denisa Aldea. Amanunte despre acest curs urmeaza sa fie furnizate ulterior.

 

Prezentarea cu tema „Anul  2013 din perspectiva astrologica” la „Axa vietii” sustinuta de Gabriela Apostol , autoarea “Calendarului Angelic si Astrologic 2013”. Durata evenimentului 2 ½-3ore. Taxa de participare 50lei. Aceasta prezentare a avut loc in data de 13.12.2012(fotografie atasata) si poate fi reprogramata in urma solicitarilor. Amanunte despre specialista in astrologie pe www.mirabilys-magazin.ro.

 

Asteptam parerile, propunerile si inscrierile voastre,

Cu drag,

Lucia Ovezea: 0748146300; lucia.ovezea@yahoo.com

Denisa Aldea: 0769612581; denisa_aldea@yahoo.co.uk

Gelu ioghen: 0724818804; gioghen@yahoo.com

 

 

 

 

Advertisement

Go to Smartblog Theme Options -> Ad Management to enter your ad code (300x250)

No comments yet.

Leave a Comment